Douane-entrepot

Douane-entrepot

Doordat Biovero beschikt over een douanevergunning kunnen goederen van buiten de EU in transito opgeslagen worden en hoeven deze goederen niet (direct) ingeklaard te worden. Als er voor wordt gekozen om de goederen in de EU af te zetten ,dienen deze uiteindelijk wel ingeklaard te worden, echter komt het ook voor dat producten weder uitgevoerd worden naar landen buiten de EU. Doordat Biovero over een douanevergunning beschikt, hoeven hier dan geen invoerrechten over betaald te worden.

Materieel

Doordat wij beschikken over eigen vrachtwagens voor containertransport en stukgoed, kunnen wij ook het transport van en naar de havens van Rotterdam en Antwerpen uitvoeren. Op deze wijze willen wij onze klanten een totaalpakket aanbieden.

Lees meer...

Certificering

Bij BioVero bent u verzekerd van kwaliteit. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden regelmatig gecontroleerd. Hieronder vind u de bijbehorende certificaten.

VCA-logo GMP+ FSA Logo SKAL Logo

Contact

Wilt u meer informatie die u op de website niet kunt vinden? Of bent u benieuwd naar wat BioVero voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! 

Richard