Bedrijfsprofiel

Historie

Biovero is inmiddels 6 jaar actief. Voorheen werd gericht op de op- en overslag van verwerkte dierlijke eiwitten (zogeheten cat-3 materiaal), maar door wijzigingen in de wetgeving is Biovero hier mee gestopt. Biovero beschikt over een ISO 9001:2015 certificaat om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Daarnaast hebben wij een  VCA* 2008/5.1 certificaat, wat waarborgt dat onze medewerkers volgens de meest recente veiligheids- en hygiëne eisen hun werk verrichten. In 2019 heeft Biovero het GMP+ B3 en B4 en SKAL certificaat behaald.  Tevens is Biovero medio 2019 vergund als douane-entrepot. Na het behalen van deze vergunningen is Biovero steeds actiever geworden in de feed- en food industrie, zowel voor de conventionele (gangbare) markt als de biologische markt.

Missie

Een totaalpakket aan betrouwbare en flexibele diensten aanbieden voor klanten in de (biologische) food- en feed industrie.

Visie

Ontzorger op het gebied van productie en logistiek voor de food- en feed industrie, alsmede een betrouwbare partner voor de biologische markt.

Materieel

Doordat wij beschikken over eigen vrachtwagens voor containertransport en stukgoed, kunnen wij ook het transport van en naar de havens van Rotterdam en Antwerpen uitvoeren. Op deze wijze willen wij onze klanten een totaalpakket aanbieden.

Lees meer...

Certificering

Bij BioVero bent u verzekerd van kwaliteit. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden regelmatig gecontroleerd. Hieronder vind u de bijbehorende certificaten.

VCA-logo GMP+ FSA Logo SKAL Logo

Contact

Wilt u meer informatie die u op de website niet kunt vinden? Of bent u benieuwd naar wat BioVero voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! 

Richard