Activiteiten

Wij beschikken over diverse op- en overslag faciliteiten, waarmee we de volgende activiteiten voor u kunnen verzorgen. We leveren daarbij uit voorraad het gewenste verpakkingsmateriaal (pallets, big bags, liners t.b.v. 20ft containers, IBC’s enz.). Hieronder een overzicht van onze dienstverlening:

Bulk > big bags

Wij beschikken over divers werkmaterieel om een bulk partij op te zakken in big bags. Wij kunnen deze big bags op het door u gewenste gewicht afvullen.

Big bags > bulk

Regelmatig krijgen wij ook het verzoek om een vracht big bags te verbulken. Ook dit behoort tot onze mogelijkheden.

Laden bulk > 20ft container

Bij onze activiteiten behoort ook het verladen van bulk in zeecontainers. De zeecontainers worden altijd voorzien van een linerbag, om de kwaliteit van het product te kunnen waarborgen.

Lossen 20ft container met losse zakken

Wij beschikken over een losinstallatie om zakken van ca. 25 kg (welke los, zonder pallet, in de container zijn geladen te lossen. Vervolgens worden deze per 40 stuks gepalletiseerd en indien gewenst voorzien van een topvel en wikkelfolie. Daarnaast kunnen wij ook big bags lossen uit opleggers en zeecontainers, ook als deze niet voorzien zijn van een pallet.

Lossen 20ft container met bulk

Vaak komen zendingen van buiten de EU in partijen binnen van 25-30 containers per keer. In onze loods wordt een vak schoongemaakt en gereserveerd voor het te ontvangen product. Onze vrachtwagens hebben de mogelijkheid om de 20ft containers te kippen in de loods.

Zeven

Mocht het door u ingekochte product niet naar tevredenheid zijn, hebben wij de mogelijkheid om eventuele bijmenging eruit te zeven. Dit kan op elke gewenste grootte.

Opslag in silo’s

Er bevinden zich 10 silo’s van 200 m3 op ons terrein, welke ingezet kunnen worden voor de opslag van granen, zaden en peulvruchten.

Reguliere op- en overslag

Doordat wij beschikken over een shovel, is het voor ons ook mogelijk om partijen in bulk te ontvangen en te verladen. Onze opslaglocatie is geheel overdekt en verdeeld in diverse opslagvakken door middel van betonnen blokken, zodat een goede scheiding aangebracht kan worden tussen de verschillende producten en partijen. Daarnaast beschikken wij over voldoende ruimte en materieel om zakgoed op- en over te slaan.

Overige diensten

Mochten de door u gewenste activiteiten niet op onze site kunnen vinden: Biovero tracht altijd haar klanten te helpen op welke manier dan ook. Daarom zijn wij altijd bereid om te zoeken naar een op maat gemaakte oplossing voor onze klanten.

Materieel

Doordat wij beschikken over eigen vrachtwagens voor containertransport en stukgoed, kunnen wij ook het transport van en naar de havens van Rotterdam en Antwerpen uitvoeren. Op deze wijze willen wij onze klanten een totaalpakket aanbieden.

Lees meer...

Certificering

Bij BioVero bent u verzekerd van kwaliteit. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden regelmatig gecontroleerd. Hieronder vind u de bijbehorende certificaten.

VCA-logo GMP+ FSA Logo SKAL Logo

Contact

Wilt u meer informatie die u op de website niet kunt vinden? Of bent u benieuwd naar wat BioVero voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! 

Richard