Machines en installaties

 

Containerbeladingsinstallatie

Het laden van 20ft containers kunnen wij op twee manieren doen:

  • Bij zwaar materiaal wordt er vaak voor gekozen om de container met een transportband langs de achterdeuren te laden.
  • Bij licht materiaal wordt de container rechtop gezet, zodat deze verticaal geladen kan worden. Op deze wijze wordt de ruimte in de container optimaal benut.

Silobelading

Wij beschikken over een installatie om bulkwagens, 20ft containers en big bags in onze 200 m3 silo’s te lossen.

Silotruck belading

Voor het beladen van een silotruck beschikken wij over een silo-belader, waarbij de trucks via de mangaten aan de bovenzijde beladen kunnen worden.

Weegbrug

Biovero beschikt op haar terrein over een eigen geijkte weegbrug tot 60 ton. Middels badges worden per voertuig de vol- en leegwegingen geregistreerd in onze weegcomputer. Weegbonnen worden uitgeprint of kunnen ook automatisch per email worden verzonden.

Materieel

Doordat wij beschikken over eigen vrachtwagens voor containertransport en stukgoed, kunnen wij ook het transport van en naar de havens van Rotterdam en Antwerpen uitvoeren. Op deze wijze willen wij onze klanten een totaalpakket aanbieden.

Lees meer...

Certificering

Bij BioVero bent u verzekerd van kwaliteit. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden regelmatig gecontroleerd. Hieronder vind u de bijbehorende certificaten.

VCA-logo GMP+Logo SKAL Logo

Contact

Wilt u meer informatie die u op de website niet kunt vinden? Of bent u benieuwd naar wat BioVero voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! 

Richard